<

Onderhouden

Verkenners

Dagelijks worden door onze gediplomeerde verkenners controles uitgevoerd bij panden die in het onderhoud zitten om nieuwe graffiti's en bekladdingen op te sporen.

Bij constatering hiervan wordt door de verkenner een reinigings advies gemaakt en dit wordt doorgegeven aan onze reinigingsdienst die dezelfde of eventueel de volgende dag ervoor zorgt dat de graffiti wordt verwijderd . Hiermee wordt bereikt dat uw eigendommen snel en op de juiste manier worden gereinigd en beschermd. De verkenners voeren ook na-controles uit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van reinigen op een juiste manier gebeurd.


Calamiteiten Service
 

Mocht het nodig zijn dan kunt u ook gebruik maken van onze calamiteitenservice. Wanneer u constateert dat er een racistische of kwetsende bekladding is aangebracht dan kunt u dit bij ons aanmelden. Binnen 8 uur na melding wordt de vervuiling gereinigd.


Voor deze noodgevallen beschikt Graffiti-ex over een eigen calamiteitenservice. Geschoolde en VCA-gecertificeerde reinigingspecialisten zijn direct oproepbaar. Deze ploeg beschikt over een goed geoutilleerd wagenpark met o.a. selfsupporting units. De service is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. De calamiteitenservice moet binnen 8 uur na melding ter plaatse zijn.